Jump to content
Escort Cabriolet Club
Sign in to follow this  
Gibraltar2005

Relays

Recommended Posts

Hi all thanks for taking the time to read my question

i have a 1990 mk4 escort cabriolet 

1.6 efi totally standard with the exception of a cobra immobiliser fitter back in the day

ive found no immobiliser box and the wires from the led lead nowhere 

my fuel pump is not working and the switch in the boot is fine before I drop the tank I want to check the relays I’ve removed the yellow, blue,red relays from under the steering wheel with no relay in the green I’ve read the efi has 2 yellow I do not and the mfi has a purple which I don’t have and rightly can anyone tell me if I’m missing one yellow and what the other ones are for many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi mate did you get it sorted?

Lift the back seat base and pull the pump plug not the sender which is the strange shaped one  then fire a live and earth straight to the pump cable and have a listen see if its the pump

Saves dropping the tank,ive just took my new tank and new efi pump off and fitted a fuel cell in the boot as i never had power via the plug so ran my own power instead

Del

Screenshot_20200721-090129_Photos.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...