Jump to content
Escort Cabriolet Club
jonnwhite

Mk6 Fuses

Recommended Posts

Hey guys,

 

Not been on much as issues elsewhere in the family!

 

So my mk6 has me banging my head against a wall.

In the fuse box, I have fuses 9 and 25 which on the cover state they are to do with abs/traction control and are both 30amp. I have neither light come up on my dashboard however this could mean there is an issue.

Fuse number 9 was missing (there are metal pins and a fuse fits!) so a fuse is meant to go in there, but nothings changed?

 

How can I check if the car actually has these systems?

I guess someone could of taken the bulb out behind the dash?

 

Any help would be good if it does have abs Id like to get it working!

 

Many thanks

Jon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi if you have abs when you open the bonnet the abs pump sits on the bulkhead in the same place as the battery on the drivers side

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi if you have abs when you open the bonnet the abs pump sits on the bulkhead in the same place as the battery on the drivers side

Hello!

Thanks for you input i'll go check in a minute.

 

Does it kind of look like the below so i know what i'm looking for.

Will also take a picture.

s-l300.jpg

 

It's weird that it would have a slot for those fuses if it didn't have it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×